Τρόποι Πληρωμής


*ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν από το online κατάστημα μας και να τα παραλάβετε από τον χώρο μας πληρώνοντας με μετρητά, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής πιστωτική κάρτα, για την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσετε την ταυτότητά σας.
*ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Στο audiocontrol.gr γίνονται δέκτες κάρτες Visa,Visa Elertron,Mastercard η Maestro και American Express πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς.

Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω χρεωστικής-πιστωτικής καρτας , αυτόματα ο χρήστης μεταφέρεται σε ασφαλές περιβάλλον (secure server – ασφαλής διακομιστής) στην εν λόγω υπηρεσία. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον χρήστη, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην πιστωτική κάρτα καλύπτονται από αλγόριθμο κρυπτογράφησης.

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Με αυτόν τον τρόπο, οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο e-shop της audiocontrol.gr μέσω χρεωστικών-πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.
Το audiocontrol.gr ΔΕΝ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας για συναλλαγές μέσω του e-shop.

*ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓ/ΣΜΟ: Μπορείτε να κάνετε Κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικόυς λογαριασμόυς:
VIVA WALLET
IBAN : GR8170100000000701341346408
Wallet ID : 701341346408
Alpha Bank
IBAN :GR7901401590159002002016431
Piraeus Bank
IBAN : GR5101720100005010068819206
αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σας καταθέστε στην τράπεζα της επιλογής σας το συνολικό ποσό της παραγγελίας μέσω web banking ή mobile apps, και επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικά.
*ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Για όσους προτιμούν την μέθοδο της αντικαταβολής, τα προϊόντα έρχονται στο σημείο επιλογής σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας.
Στην μέθοδο πληρωμής μέσω αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα και έχει επιπλέον χρέωση 2,5 €.
Αφήστε το μήνυμά σας
X